Erdoğan: Biz hizmet siyaseti yapıyoruz

Erdoğan: Biz hizmet siyaseti yapıyoruz

Erdoğan: Biz hizmet siyaseti yapıyoruz

*Miting turuna İzmir’de devam eden Başbakan Tayyip Erdoğan, “İdeolojiler insanın yaşam standardını değiştirmiyor, hizmet değiştiriyor. Bunun için hizmet siyaseti yapıyoruz” dedi.

İdeoloji karın doyurmuyor
Erdoğan, yapılan kömür yardımlarını durdurmayı düşünmediklerini belirterek “İdeolojiler insanın yaşam standardını değiştirmiyor, hizmet değiştiriyor” dedi


Başbakan Tayyip Erdoğan, ideolojilerin karın doyurmadığını, insanın yaşam standardını değiştirmediğini ifade ederek, “Hizmet değiştiriyor, hizmet. Bunun için ideolojik siyaset değil, hizmet siyaseti yapıyoruz. Bizim farkımız bu” dedi.  Bu ülkenin yıllar yılı yerinde saydığını gördüklerini dile getiren Erdoğan, şöyle konuştu:

İhmal edilmiş projeler
Başbakan Erdoğan, bu anlayışla yıllarca tamamlanmamış, ihmal edilmiş projeleri yeniden ele aldıklarını belirterek, bunun yanı sıra yeni yatırımları da hayata geçirdiklerini söyledi. “Göreve geldiğimizde bu ülke, adeta temeli atılan bir mezarlık durumundaydı. Yıllarca tamamlanmayan yollar, hastaneler, barajlar vardı” diyen Erdoğan, ülke kaynaklarının israf edildiğini, milletin enerjisinin boşa harcandığını kaydetti. Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti: “Bakın ben size ideoloji anlatmıyorum. Ve buradan ideolojik yayın yapmıyorum, hizmet anlatıyorum. İdeolojiler karın doyurmuyor, ideolojiler insanın yaşam standardını değiştirmiyor. Hizmet değiştiriyor, hizmet. Bunun için ideolojik siyaset değil, hizmet siyaseti yapıyoruz.”

Kömür dağıtmayı sürdüreceğiz
Daha sonra Manisa’da mitinge katılan Erdoğan, CHP ile MHP’nin, sürekli yolsuzluklarla ilgili konuştuğunu belirterek, “Birisi eline kırmızı dosya alıyor. Kırtasiyecide dosya çok. Bu dosyaları meydana alıp getirmekle zannediyor musun milletim sana inanıyor, geç onları geç. Bu dosyayı götüreceğin yer belli, adresi belli, içinde bir şey varsa yargıya götür” diye konuştu. Başbakan Erdoğan, “Şu anda birileri ’şöyle demiş’ diye biz kömür dağıtımını durdurmayacağız. Kömürü nerede, nasıl kullandığımızı gayet iyi biliyoruz” dedi. Erdoğan, işsizliğe öneri olarak CHP tarafından ortaya konulan paketin de, bu ülkenin kaymak takımına destekten başka bir şey olmadığını belirterek, “Bu oyuna gelmeyiz” ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan’ın düzenlediği miting ve yaptığı açılışlara eşi Emine Erdoğan da katıldı.