Emre: Artık Fenerbahçeliyim

Emre: Artık Fenerbahçeliyim

Emre: Artık Fenerbahçeliyim

Emre depremi
Fenerbahçe Kulübü’nün anlaştığı milli futbolcu için spor basını değişik yorumlarda bulundu. Sarı Lacivertli yönetim ise bu konuda sessiz kaldı

Milli futbolcu Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye transferi spor kamuoyunda büyük tartışmalara neden oldu. Bu futbolcunun, Sarı Lacivertli takımda başarılı olup olmayacağı şimdiden tartışılmaya başlandı. Fenerbahçe ve Galatasaray cephesi dışında birçok ünlü yorumcular yılın transferi için görüşlerini açıkladılar. 


Transferini düşünmüyorduk
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe’ye gelmesi söz konusu olan eski futbolcuları Emre Belözoğlu için, “Transfer gerçekleşirse her iki taraf açısından da hayırlı olmasını dilerim. Benin bu konu ile ilgili fazla bir yorumum olamaz. Bizim Emre’ye herhangi bir transfer teklifimiz olmamıştı. Onu transfer etmeyi de düşünmüyorduk. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Gitmesine şaşırmadım
Galatasaray’ın eski başkanlarından Faruk Süren, Emre’nin Fenerbahçe’ye gitmesine şaşırmadığını söyledi. Süren şöyle dedi:  “Emre’nin profesyonel olduğu ortada zaten. Galatasaray falan bunlar hikaye. Ben zaten Galatasaray’a dönmesine taraftar değildim. Galatasaraylıların fazla üzülmesine, Fenerbahçelilerin de fazla sevinmesine gerek yok. Ödenen paralara bakın. Toplam maliyet 17 milyon euro. Fenerbahçe bu paralara çok daha iyi oyuncular transfer ederdi. Emre’nin performansı ortada Newcastle yeterli bulmadığı için onu satıyor.”

Faydalı olacak
Fenerbahçe’nin eski futbolculalarından Rıdvan Dilmen, Emre’nin transferiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bir Fenerbahçeli olarak, uzun yıllardır, en çok sevindiğim transfer bu oldu. Emre müthiş bir oyuncu. Daha da önemlisi pırıl pırıl bir genç futbolcu. Herkes de görecektir, Emre Fenerbahçe tarihine imza atacaktır. Fenerbahçe’ye çok faydalı olacağını düşünüyorum.”


Ben artık Fenerliyim
Milli Takım kapında transferi doğrulayan Emre Belözoğlu, “Beni uzun süreden beri istiyorlardı. Ben de Türkiye’ye dönmeye karar verdim. Çok mutluyum” dedi
Galatasaray’da yetişen ve Sarı Kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’ye transferini doğruladı. Milli Takım kampında gazetecilere bu konuda açıklamada bulunan Emre haberi doğruladı. Milli futbolcu, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. “Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye’ye dönmeye karar verdim” diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.

Sezgin uğraştı olmadı
Adnan Sezgin’in, Emre transferi için 2 günlüğüne İngiltere’ye gidip Newcastle ile anlaşma zemini aradığı, ancak anlaşma sağlanamaması üzerine havlu atıp Türkiye’ye döndüğü bildirildi. Emre’nin transfer edildiği haberi Milli Takım kampında da heyecana neden oldu. Tecrübeli futbolcunun F.Bahçeli Semih’e “Ben geliyorum, Nihat’ı da transfer etmek istiyorlar. Sevilla’dan Kanoute’yi de alacaklar. Sakın F.Bahçe’den ayrılma, beraber oynayalım” dediği öğrenildi. A.A.

Sarı Lacivertli formayı giyen Emre, transferden memnun olduğunu söyledi.

Transfer için ne dediler?
Milli Takım kampında en çok konuşulan Emre’nin Fenerbahçe’ye transferi. Galatasaraylı Ayhan, Emre’nin Fenerbahçe’ye gitmesine “Hayırlı olsun” derken, Fenerbahçe’nin gol kralı Semih, “Bize büyük güç katacak. Bundan sonra Alex sakatlanırsa zorda kalmayacağız. Emre en az Alex kadar iyi” diye konuştu. Beşiktaşlı Gökhan Zan, Emre’nin transferini büyük bir sürpriz olduğunu söyleyerek, “Fenerbahçe, çok iyi bir futbolcu aldı. Emre, Fenerbahçe’nin gücüne güç katar. Sarı Lacivertli camiaya hayırlı olsun” ifadesini kullandı.