Dünyadan şaşırtan olaylar

Dünyadan şaşırtan olaylar

Dünyadan şaşırtan olaylar

Sarhoş yolcular ‘hava almak için’ uçağın kapısını açmaya kalkışınca...
Yunanistan’dan İngiltere’ye giden bir yolcu uçağında fıkra gibi bir olay yaşandı. 2 sarhoş kadın yolcu “hava almak için” kapıyı açmaya kalkışınca uçak Almanya’ya acil iniş yaptı. Yunanistan’ın İstanköy Adası’ndan İngiltere’nin Manchester kentine giden uçakta 2 İngiliz kadın yolcu, hosteslerin kendilerine bir süre sonra içki vermeyi reddetmeleri üzerine saldırganlaştı. 26 ve 27 yaşlarındaki iki kadın bunun üzerine yanlarında uçağa getirdikleri içkiyi içmek istedi. Ancak hostesler buna da izin vermeyince, kadınlar iyice çıldırdı. Sinirlenen kadınlardan biri, başka bir yolcuya votka şişesiyle vurmaya çalıştı.  Zil zurna sarhoş olan iki kadın yolcu, daha sonra “hava almak için” 10 bin metre yükseklikte uçan uçağın kapılarından birini açmaya kalkışınca diğer yolcular bir anda büyük bir panik yaşadı. Hostesler ve diğer yolcular kadınlara müdahale ederken, bu sırada Avusturya üzerinde bulunan uçak Frankfurt Main Havalimanı’na acil iniş yaptı. Havalimanında gözaltına alınan 2 İngiliz daha sonra serbest bırakıldı. 

Bacağı alçılı hırsız arabayı iterek çaldı
Çanakkale’de, elleri sargılı ve bir bacağı alçılı olan hırsız, camını kırarak girdiği emlak ofisinden anahtarını aldığı otomobili aküsü olmadığı ve benzini bittiği için iterek çaldı. Olay, Kemalpaşa Mahallesi’nde önceki gün meydana geldi. İki eli sargılı ve sol bacağı alçılı olan hırsız, bir emlak ofisine camını kırarak girdi. Hırsız otomobile ait anahtar ile ruhsatı çaldı. Otomobili çalıştıramayan hırsız, akünün olmadığını fark etti. Deposunda benzin de bulunmayan aracı çalmaya kararlı olan hırsız, otomobili tek başına iterek götürdü.

Amerikalı kadın Eyfel Kulesi ile evlendi!
Eski bir asker olan ve cansız objelere fetişits duygular besleyen Amerikalı Erika adlı kadın son tutkusu olan Eyfel Kulesi ile evlendi! San Francisco’da yaşayan Erika, Eyfel’e karşı duyduğu hayranlık nedeniyle soyadını Erika La Tour Eiffel (37) olarak değiştirdi. Erika La Tour, birkaç samimi arkadaşının da hazır bulunduğu bir seramoniyle Eyfel Kulesi’ne olan aşkını, bağlılığını ve itaatkarlığını ilan etti. Cansız objelere olan ilk tutkusu kendisini okçuluk müsabakalarında dereceye sokan “yay” olan kadın, daha sonra “Berlin Duvarı”na, bir “bahçe çiti”ne ilgi duymuş.

20 yılda 18 çocuk doğurdu
Kanada’ya bağlı British Columbia’da bir Rumen göçmeni kadın, 18. çocuğunu dünyaya getirdi. Baba Alexandru Ionce, 44 yaşındaki eşi Livia’nın, geçen salı günü bir kız çocuğu doğurduğunu, Abigial adında ve 3.5 kilo ağırlığındaki bebek ile annenin durumlarının iyi olduğunu söyledi. Ionce çiftinin, minik Abigial dünyaya gelmeden önce en büyüğü 23 yaşında ve en küçüğü 20 aylık olmak üzere 17 çocuğu bulunuyordu. Çocukların 10’unun kız, 8’inin ise erkek olduğu bildirildi.

90 milyon sterlinlik fatura
İngiltere’nin Cambridge kentinde yaşayan Alison Turner, bin 900 yıllık elektrik tüketimi olan 90 milyon sterlinlik (225 milyon YTL) 1 metre uzunluğundaki telefon faturası gelince şaşkına döndü. Daily Mirror Gazetesi’nin haberine göre Alison hayretini şu sözlerle dile getirdi; “Bildiğim kadarıyla elektrik faturalarının adrese postalanması işlemi son bulmuştu. Ne olursa olsun bu kadar uçuk bir rakam kabul edilemez. En hafif tabirle şok oldum. Şayet bu fatura benim yerime yaşlı bir bayana gitseydi, sanırım kadıncağız felç geçirirdi.” Cambridge ve bölgesi özel elektrik dağıtım şirketi Npower’ın basın sözcüsü ise fatura görüntüleme ve bilgilendirme sistemlerinin en son teknolojik cihazlardan oluştuğunu belirterek, “Bu durum nasıl oldu, biz de anlayamadık. Sayın Turner’ın bölgesine gönderilen tüm faturaları tekrar gözden geçirip, hatayı en kısa sürede telafi edeceğiz” diye konuştu.

İntihar eden değil üzerine düştüğü kadın öldü
Tayvan’da intihar amacıyla çatıdan atlayan bir kadın, aşağıdan geçmekte olan bir kişinin üzerine düşerek, ölümüne sebep oldu. Tayvan’ın başkenti Taipei yakınındaki Chungho şehrinde, 64 yaşındaki Kuo Mei-hui adlı kadın, 5 katlı bir binanın çatı katından atlayarak, intihara teşebbüs etti. Yaşlı kadın, o sırada aşağıdan geçmekte olan 53 yaşındaki Lee Mei-yun (53) adındaki bir kadının üzerine düştü. Kocasıyla eve dönmekte olan Lee Mei-yun, beyin kanaması geçirerek, hastaneye kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti. İntihara kalkışan kadın ise ağır yaralandı. Kuo Mei-hui’nin komşuları,  yaşlı kadının hasta olduğunu ve birçok kez intihara teşebbüs ettiğini bildirdi.