Doktorun sokak köpekleri hakkında söylemi kan dondurdu: Canlı Canlı Derilerini Yüzerim

Doktorun sokak köpekleri hakkında söylemi kan dondurdu: Canlı Canlı Derilerini Yüzerim

Sosyal medyada bir doktorun sokak köpeklerine ilişikin söylemi kan dondurdu. Doktor, köpeklere işkence edilebileceğini söyleyerek "Canlı canlı derisini yüzerim çok net" ifadelerini kullandı.

17 maddelik "Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi", 30 Temmuz'da TBMM Genel Kurulu'ndaki oylamada kabul edilerek 2 Ağustos'tan itibaren yürürlüğe girmiş oldu.

Bu durum birçok vatandaşın tepkisini çekerken Tunç Taşbaş adında bir doktorun sosyal medya paylaşımları ise görenleri dehşete düşürdü.

"CANLI CANLI DERİSİNİ YÜZERİM"

Dr. Tunç Taşbaş, X hesabından başıboş köpeklerle ilgili olarak, "Allah korusun bir yakınımın canını yaksa kurşunlanarak ölmeyi tercih eder" dedi. Kendisine tepki gösteren bir kullanıcıya yanıt veren Taşbaş, "Daha net anlamanız için yazayım canlı canlı derisini yüzerim çok net" söyleminde bulundu.

Köpekler tarafından saldırıya uğramış bir kişinin fotoğrafını paylaşan Taşbaş, "Hipokrat yemini insanı yaşatmak üzerinedir. Allah korusun çocuğunu bu hale getiren köpek eline verildiğinde hiçbir şey yapmayacağını iddia eden baba gitsin oje sürsün" dedi.

TEPKİ GELİNCE HESABINI GİZLEDİ

Paylaşımına tepki yağan Tunç Taşbaş, hesabını korumaya aldı ve Instagram hesabından eski fotoğraflarını paylaşarak açıklamaları için özür diledi.

Dr. Taşbaş, "Bir başıboş köpek bir yakınıma zarar verirse yapabileceğimi yazdım oraya. Tüm köpeklere yönelik bir nefret yok. Yine de yazdığım gibi şey de yanlıştı. Konuştuğum hesap uzun süredir beni her konuda provake eden bir hesap ve biraz kötü bir anıma denk geldi. Haddi aşan talihsiz bir cevap yazdım özür dilerim. Başıboş köpeklerin olmasına karşıyım ama köpek düşmanı değilim. Kötü bir anımda biraz da karşı tarafın kışkırtmasıyla abartılı talihsiz bir cevap verdim. Özür dilerim" ifadelerini kullandı.

dsdssdsd.jpg

sasa.jpg

awrefg.jpg

İlgili Haberler