Dinamit yüklü kamyon patladı: 37 ölü

Dinamit yüklü kamyon patladı: 37 ölü

Dinamit yüklü kamyon patladı: 37 ölü

Dinamit dolu kamyon patladı  37 ölü
Olay yerinde inceleme yapan yetkililer patlamanın şiddetiyle yerde 3 metreye 15 metre büyüklüğünde bir krater açıldığını belirttiler.

Meksika’da patlayıcı yüklü bir kamyon başka bir araca çarparak infilak etti. Korkunç patlama nedeniyle alevlerden zor kurtulan yüzlerce yaralı hastanelere taşındı

Meksika’nın kuzeyinde seyir halinde dinamit yüklü bir kamyon başka bir araca çarparak patladı. Korkunç kazada 37 kişi yanarak can verdi. Coahuila eyaleti yetkilileri, önceki gece Sacramento kenti yakınlarında meydana gelen patlamada, 150 kişinin de ağır olarak yaralandığını açıkladılar. Alevlerden güçlükle kurtulan bazı yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere taşındı. Coahuila valisi ise, madende kullanılan dinamitleri taşıyan kamyonun infilak etmesi sonucu ölenler arasında arasında 4 gazeteci ile yardım çalışanlarının da bulunduğunu belirtti.
Dev krater oluştu
Bir polis yetkilisi, patlamanın şiddetiyle yerde 3 metreye 15 metre büyüklüğünde krater açıldığını söyledi. Olayın ardından çevrede inceleme yapan yetkililer, patlamanın etkisiyle oluşan çukuru gördüklerinde şoke olduklarını ifade ettiler.

Alevler nedeniyle vücutlarının  çeşitli yerleri yanan yaralılar sedyelerle ambulanslara bindirildi.
Patlamada yüzü yanan bir kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı.