Devlet Bahçeli'den konferanslı uyarı

Devlet Bahçeli'den konferanslı uyarı

Devlet Bahçeli'den konferanslı uyarı

KÜRT açılımına ilişkin sert açıklamalarla gündeme gelen MHP Genel Başkanı Bahçeli, iktidarı bu kez de vereceği bir konferansla ikaz edecek. “Çözülen Ülke, Türkiye ve Ülkü” konferansı Cumartesi günü Anatolia Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

Bahçeli, konferansta konuşacak
Hükümetin bir süredir yürüttüğü ’açılım’a sert tepki gösteren ve Başbakan Erdoğan’a “ihanet çukuruna düşmekle” suçlayan MH Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hafta sonu yapılacak olan ve Kürt açılımını konu alan konferansa hazırlanıyor. Hükümete sert suçlamalarda bulunan ve Milli Güvenlik Kurulu bildirisinin ardından suçlamalarını daha da sertleştiren Devlet Bahçeli, partisinin

Kürt açılımıyla ilgili

görüşlerini “Çözülen ülke, Türkiye ve ülkü” konulu konferansta dile getirecek. Bahçeli, Kürt açılımına ilişkin tepkilerini bugüne kadar katıldığı il kongrelerinde ve yazılı açıklamalarla dile getirirken, konferansta eleştirilerinin dozunu daha da artırması bekleniyor. Konferans 29 Ağustos Cumartesi günü Anatolia Gösteri Merkezi’nde yapılacak. Konferansta Bahçeli’nin yine hükümete yükleneceği belirtiliyor.