Cüneyt Özdemir, Berat Albayrak, Şeyma Subaşı, Rasim Ozan Kütahyalı aynı karede buluştu. Hayırdır İnşallah

Cüneyt Özdemir, Berat Albayrak, Şeyma Subaşı, Rasim Ozan Kütahyalı aynı karede buluştu. Hayırdır İnşallah

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından istifa etmesini Gazeteci Cüneyt Özdemir, “Sen Şeyma Subaşı mısın Instagram'dan istifa ediyorsun? Madem istifa ediyorsun, delikanlıca git Twitter'dan istifa et" diye yorumladı. Özdemir’in bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak görevinden istifasını Instagram hesabından duyurdu. Albayrak’ın istifası Türkiye gündeminde büyük etki yaratırken Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasına değindiği YouTube yayınına Rasim Ozan Kütahyalı'yı, Candaş Tolga Işık'ı konuk olarak aldı.

Özdemir’in, Albayrak'ın istifası için "Sen Şeyma Subaşı mısın Instagram'dan istifa ediyorsun? Niye Instagram’dan istifa ediyorsun? Madem istifa ediyorsun, delikanlıca git Twitter'dan istifa et. " sözlerini sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan Albayrak’ın istifasını ise hangi yolla verdiğinin bir önemi olmadığını belirten Rasim Ozan Kütahyalı’nın Özdemir'e "Kafan güzel" demesiyle ortam gerginliğe dönüştü.

Özdemir ise, Kütahyalı’ya, “Rasim, New York Times’a haber olmuş durumda. Sen farkında değilsin olayın” diye yanıt verdi.

İlgili Haberler