Cübbeli Ahmet saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet  saldırıya uğradı

Halk arasında 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, gittiği bir sohbet çıkışında saldırıya uğradı.

Küçükçekmece'de bir dernekteki sohbet programına katılan Cübbeli Ahmet dernek çıkışında yumruklu saldırıya uğradı. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındı. Saldırı anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Aktarılan bilgilere göre dernekten çıkan Cübbeli Ahmet'in yanına kalabalığın içinden yaklaşan A.A. adlı şüpheli boğazını sıkmaya çalıştı. Durumu fark eden Cübbeli Ahmet'in korumaları şüpheliye müdahale etti. Şüpheli A.A, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

istanbul-kucukcekmecede-cubbeli-ahmet-378844-104975.jpg

Cübbeli Ahmet'in uğradığı saldırı resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından paylaşımının altına dakikalar içinde sayısız geçmiş olsun dileği ve kınama mesajı yazıldı.

istanbul-kucukcekmecede-cubbeli-ahmet-378829-104975.jpg

Açıklamada saldırganın polis tarafından yakalandığı da söylendi.

Paylaşımda "Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakandı ve soruşturma başlatıldı." ifadeleri kullanıldı.