Creme Brulee (Krem Brüle) nasıl yapılır?

Creme Brulee (Krem Brüle) nasıl yapılır?

Creme Brule nasıl yapılır? sorusu MasterChef izleyicilerinin en merak ettiği konu oldu. Creme Brulee diğer bir adıyla Krem Brüle, Fransız mutfağının en sevilen tatlılarından biri. Az malzemeyle yapılan Creme Brulee, pratik bir tatlı olmasıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. İşte evde kolayca hazırlayabileceğiniz Creme Brule tarifi.

Creme Brule, Fransız mutfağının en popüler tatlılarından biri. İzleyicileri ekrana kilitleyen yemek programı MasterChef, 22 Eylül'de yayımlanan bölümünde Creme Brulee tarifi ile seyircilerin ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle karamel seven insanların tercihi olan Creme Brulee, lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. İşte sizlere az malzemeyle evde de kolayca yapılabilen Creme Brule tarifi.

Creme Brulee malzemeler

1 bardak krema

5 yumurta

5 kaşık toz şeker

40 gram tereyağı (Oda sıcaklığında bekleyecek)

Yarım bardak süt

1 paket vanilya

Karameli için 4 yemek kaşığı esmer şeker