Cinnet getiren baba oğlunu yaktı

Cinnet getiren baba oğlunu yaktı

Cinnet getiren baba oğlunu yaktı

10 aylık oğlunu cayır cayır yaktı
Hamdi Kardeş, tartıştığı eşi ve 6 çocuğunun bulunduğu gecekonduyu ateşe verdi. Anne ve 5 çocuğu yanmaktan polisler kurtarırken, 10 aylık bebek ise hayatını kaybetti

Avcılar’da dün sabaha karşı bir aile dramı yaşandı. Dehşet verici olay Avcılar Firuzköy Mezarlık Caddesi üzerindeki tek katlı gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre geç saatlerde eve gelen Hamdi Kardeş, alkol almaya başladı. Dini nikahlı eşinin uyarılarına aldırış etmeyen Kardeş içmeye devam etti. Bir süre sonra Hamdi Kardeş ile eşi Fahriye Erdinç arasındaki tartışma büyüdü. Öfkelenen Hamdi Kardeş, rakıyı dökerek evi ateşe verdi. Yangın büyüdü ve gecekonduyu sardı. Çğlıklar üzerine uyanan mahalleli polise ve itfaiyeye haber verdi.

Alevlerin arasından aldılar
Polis ekipleri alevler içerisindeki gecekondudan 5 çocuk ile anne ve babayı kurtardı. Ancak 10 aylık Kadirhan alevler arasında kaldı. Minik yavru, polis ve itfaiyenin tüm çabasına rağmen bulunamadı. Avcılar İtfaiyesi’ne bağlı ekiplerin yangını söndürmesinin ardından Kadirhan’ın kömürleşmiş cesedi bulundu. Ceset, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Dumandan zehirlenen anne Fahriye Erdinç de, Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evde bulunan Hilal Sultan ve Yunus Can Kardeş, çekim yapan gazetecilere saldırmak istedi. Araya giren polisler Yunus Can’ı uzaklaştırdı. 15 yaşındaki Hilal Sultan ise, “Yazılacak birşey mi var. Kardeşim yanarak öldü. Öz babası yaktı” diyerek hem babasına hem gazetecilere tepki gösterdi.

Korkuları yüzlerine yansıdı
Hamdi Kardeş’in alkollü olarak eve geldikten sonra çıkan tartışma sonucu öfkelenerek yaktığı gecekondu harebeye döndü. Polisler tarafından alevlerin içinden kurtarılan çocukların yaşadığı korku ise yüzlerinden okunuyordu. Çılgın baba Hamdi Kardeş, polis memurlarına da bıçakla saldırırken güçlükle gözaltına alındı.