CİNAYET GİBİ KAZA

CİNAYET GİBİ KAZA

CİNAYET GİBİ KAZA

Londra’da hızla gelen cip, bebek arabasındaki 15 aylık miniği duvarla araç arasına sıkıştırdı. Aracını kurtarmak isteyen alkollü sürücü, manevra yapıp Finlay’i ezdi.

Bütün İngiltere, annesinin gözleri önünde bir cip sürücüsünün ezerek öldürdüğü bebeği konuşuyor. Dünyaya henüz yeni “Merhaba” demiş olan 15 aylık Finlay Woods’un alkollü bir sürücünün kurbanı olması ülkede büyük tepki yarattı. 5 ve 7 yaşlarında olan çocuklarını okuladan almaya giderken, henüz 15 aylık bebeğini da bebek arabasına koyup, yakındaki okula kadar yürümeye karar veren anne Tina Woods, küçük Finlay’e biraz hava aldırmak istedi. Bir süre yürüdükten sonra okulun bahçe kapısına vardılar. İşte tam o sırada hızla gelen bir cip, anne ile bebek arabasındaki bebeğe çarptı. Anne yana savrulup düştü, bebek arabası, cip ile okul bahçesinin duvarının arasına sıkıştı. Cip sürücüsü bu kez arabasını kurtarmak için ileri geri manevra yapmaya başladı. Bebek arabası iyice sıkıştı.  Ambülans geldiğinde, küçük Finlay parçalanarak ölmüştü.

Annesinin gözleri önünde alkollü cip sürücüsünün ezerek öldürdüğü minik Finlay Woods için İngiltere göz yaşı döküyor. Kazanın olduğu okul önü ise çiçek bahçesi gibi oldu.