Bülent Arınç, siyaseti 'terbiyeli' yorumladı!

Bülent Arınç, siyaseti 'terbiyeli' yorumladı!

Bülent Arınç, siyaseti 'terbiyeli' yorumladı!

Meclİs eski Başkanı Bülent Arınç, muhalefeti eleştirirken yine garip ifadeler kullandı: AKP siyaseti terbiye ediyor, CHP de nasibini alıyor!

AKP siyaseti terbiye ediyor!
Bülent Arınç, muhalefet partilerini eleştirirken yine tuhaf ifadeler kullandı.

Eski TBMM Başkanı ve AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Bilecik’te seçim bürosu açılışında kendine has üslubuyla muhalefet partilerini eleştirdi. Piyasalarda yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirten Arınç, bunların Türkiye’nin kendi içinden kaynaklanan sıkıntılar olmadığını öne sürdü. Yerel seçimlerde en az yüzde 47 oy alacaklarını savunan Arınç, “Görüyorsunuz, başbakanımız yağmur çamur demeden geziyor. Ama diğer beyefendiler sıcak salonlardan sokağa çıkmadılar” diye konuştu. Yüzde 47 oy aldık diye şımarmadıklarını belirten Arınç, şunları kaydetti: “Diğer partiler gibi bu halktan bize fayda yok diye düşünmüyoruz. Yalan vaatleri, patlatılan balonları siz çok daha iyi bilirsiniz. Ne siyasetçiler geldi geçti. Kendilerini kral zannettiler, milleti de köle olarak gördüler. Verdikleri sözleri tutmayıp oy için çalıştılar. AKP siyaseti terbiye ediyor, CHP de bundan nasibini alıyor.”

Boğa gibi oluyorlar
CHP’nin yıllarca bu ulusu sevemediğini, ulusun inancını ve tarihini ulusla birlikte kucaklayamadığını ileri süren Bülent  Arınç, “Başörtüsü gördüğü zaman al görmüş boğa gibi saldıranlar şimdi çarşaflılara rozet takmaya başladı. Kıyamete küçük alamet. Bu, sandığın endişesidir.”