Bozkurtlar yaylaları bırakmaz

Bozkurtlar yaylaları bırakmaz

Bozkurtlar yaylaları bırakmaz

Bozkurtlar yaylaları kimselere bırakmaz
Ülkücü hareketin efsane isimlerinden  Ahmet Malkan, Türkeş’in emaneti olan  Erciyes Kurultayı’nın yaşatılmasının her Ülkücünün görevi olduğunu söyledi

Erciyes Zafer Kurultayı’na son verilmesi kararıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Parti yönetiminin kurultayı düzenlenmemesini, ’Her işte bir hayır vardır’şeklinde yorumlayan MHP İstanbul İl Teşkilatı eski Yöneticisi Ahmet Malkan, Bozkurtlar’ın hiçbir zaman ve hiçbir şekilde yaylaları kimseye bırakmayacaklarını kaydetti.  Türk gelenekleri açısından kurultayların öneminin çok büyük olduğunu belirten Ahmet Malkan, “Erciyes Zafer Kurultayı elbette ki Türk milliyetçileri, ülkücüler açısından büyük önem taşıyor. Her şeyden önce merhum Başbuğ Alparslan Türkeş tarafından Ülkücülere bırakılmış bir emanettir. Bu emanetin yaşatılması hepimizin görevidir” şeklinde konuştu.

Daha görkemli kutlayabiliriz
Türk milliyetçileri açısından bu büyük emanetin gerçekleştirilmemesi nedeninin halen ortaya konamadığına dikkat çeken Ahmet Malkan, “Türk milliyetçileri  büyük manevi önemi olan bu organizasyonun gerçekleştirilmemesinin çok ciddi bir sebebi olmalı. Ancak bu neden hala açıklanmadı. Ancak şunun da unutulmaması gerekiyor; Bozkurtlar yaylaları kimseye bırakacak değildir. Ülkücü gençlik Erciyes Zafer Kurultayı’nı en görkemli bir şekilde kutlamaya muktedirdir. Bunun gerçekleşmesi, yani kurultayın düzenlenmesi için de her şey yapılacaktır” diye konuştu.


MHP bu tür icraatlarla rayından çıkarılıyor
MHP Keçiören eski İlçe Yöneticisi Tamer Gökakın Erciyes Zafer Kurultayı’nın merhum başbuğ Alparslan Türkeş’ten Türk milliyetçilerine bir emanet olduğunu ve dolayısıyla bu zafer kurultayının mutlaka yaşatılmasının doğru olacağını kaydetti.  Gökakın, Erciyes Zafer Kurultayı’nın bu sene düzenlenmemesi gerekçesinin Alparslan Türkeş’in vasiyeti gibi gösterilmesini de hiç inandırıcı bulmadığını ifade etti. MHP’nin bu tür icraatlarla çizgisinden uzak düşerek, geleneklerine bağlı bir parti olmaktan çıktığına dikkat çeken Gökakın, “Artık rayından çıkmaya başlayan MHP’nin diğer partilerden hiçbir farkının kalmadığını düşünüyorum.


İnternetten “Erciyes’te buluşalım” çağrısı
Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Ali İhsan Öztürk ve bir grup arkadaşınca hazırlanan ‘www.erciyeszaferkurultayi.org’ internet sitesinin ana sayfasında, “3 Ağustos 2008 tarihinde Erciyes’te Tekir Yaylası’nda buluşalım” sloganıyla çağrı yapılıyor. Öztürk, “Bir grup arkadaşımızla birlikte Zafer Kurultayı’nın devam ettirilmesini istiyoruz.
Hazırladığımız sitede bu doğrultuda yayın yapıyoruz.
2 gündür yayın yapan sitede başlattığımız imza kampanyasına yoğun ilgi var.
3 Ağustos’ta bizler Tekir’de olacağız. Orada yalnız kalmayacağımızı düşünü-yorum” dedi.