Bir aile yok olmuştu... Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı

Bir aile yok olmuştu... Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da yaşanan bir olayda, bir aile Seyhan Barajı'na köprüden düşerek hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin yeni görüntüler kamuoyuna yansıdı.

Adana, Çukurova bölgesindeki bir ailenin trajik bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. 21 Temmuz'da, Topalak Mahallesi'ndeki Çatalan Köprüsü üzerinde meydana gelen olayda, bir otomobilin kontrolünü kaybederek Seyhan Baraj Gölü'ne düşmesi sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi.

aw252284-10.jpg

Araç sürücüsü Veysel Aydoğmuş, 16 yaşındaki Batuhan, 13 yaşındaki Mete ve eşi Emine Aydoğmuş'un bulunduğu araç, köprünün demir bariyerlerine çarptıktan sonra göle düştü.

aw252284-02.jpg

İlk bulunan Batuhan Aydoğmuş'un dışında, dalgıç polislerin yürüttüğü arama operasyonu sonucunda, diğer aile üyelerinin cansız bedenleri de araç içerisinde bulundu.

aw252284-05.jpg

Olay yerindeki 25 metre derinlikteki araçtan, önce Mete Aydoğmuş, ardından annesi ve son olarak babasının bedeni çıkarıldı. Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerin ardından, dört kişilik aile Kozan ilçesindeki Kızıllar Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Kazaya ilişkin yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla, olayın detayları daha da netleşti.

İlgili Haberler