Beşiktaş yeni hocasıyla anlaştı

Beşiktaş yeni hocasıyla anlaştı

Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden teknik direktör arayışları mutlu sonla noktalandı.

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Serdar Topraktepe'ye emanet eden Beşiktaş yönetimi, yeni sezon için teknik direktör arayışına başlamıştı.

Jose Mourinho, Mauricio Pochettino ve Xavi Hernandez ile temas kuran Siyah-Beyazlı idaeciler, bu isimlerle yüksek maliyetleri nedeniyle anlaşma sağlayamadı.

Bu gelişme üzerine Beşiktaş rotasını daha önce de gündeme gelen Giovanni van Bronckhorst'a çevirdi. Yapılan görüşmelerde Hollandalı hocayla prensip anlaşmasına varıldı.

giovanni-van-bronckhorst-ile-anlasma-saglandi-mi-besiktastan-flas-aciklama-imcd.jpg

49 yaşındaki Giovanni van Bronckhorst ile imza aşamasına gelindiği, aradaki ufak pürüzlerin de giderilmesinin ardından resmi açıklamanın yapılacağı belirtildi.

Son olarak Rangers'ı çalıştıran Giovanni van Bronckhorst, 21 Kasım 2022'den beri boşta. Rangers ile toplam 68 maça çıkan 49 yaşındaki teknik adam, İskoç ekibinde maç başına 2.01 puan ortalaması yakalamıştı.

Giovanni van Bronckhorst, Rangers ile 2021-22 sezonunda İskoçya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştı.

methode-times-prod-web-bin-cb2674f0-4a7e-11ed-8176-c5c5e560820a.jpg

Bu arada Giovanni van Bronckhorst konusunda son anda bir aksilik çıkması halinde Beşiktaş'ın alternatif hocası da belli.

Siyah-Beyazlı ekibin son olarak Manchester United'ın efsane ismi Ole Gunnar Solskjaer ile de dirsek temasında olduğu öğrenildi.

ESPN'in haberine göre; siyah beyazlılar, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile de büyük ölçüde anlaştı. Giovanni van Bronckhorst'un durumuna göre Norvetli çalıştırıcının durumu neleşecek.

Son olarak Manchester United'i çalıştıran 51 yaşındaki teknik adam, öncesinde ise Molde ve Cardiff'te görev almıştı.

1703266368867-en-son-ozel-haber-psd-si-6.jpg

İlgili Haberler