Bahçeli’ye yüklendi

Bahçeli’ye yüklendi

Bahçeli’ye yüklendi

Koltuğa yapıştın kalkmak bilmedin
Erdoğan, Aydın’da Bahçeli’yi hedef aldı: Koltuğa sımsıkı yapıştın, kükreyip gittin, 8 ay dayanıp döndün!

‘Ben yokum’ dedi 8 ay sonra döndü
Başbakan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye bu sözlerle yüklendi

Başbakan Erdoğan partisinin Aydın mitinginde CHP lideri Baykal ve Devlet Bahçeli’ye yüklendi. Erdoğan, “Milletin kimin padişahlık, kimin sultanlık özlemi içinde olduğunu gayet iyi bildiğini” dile getirdi. Erdoğan şöyle konuştu:

Kükredi ama!...

“Benim Aydınlı kardeşim, kimin koltuğuna sımsıkı yapışıp bırakmadığını iyi biliyor.  Hem MHP, hem CHP, bunlar biliyor musunuz, ruh ikizidir, ruh ikizi. Al birini, vur öbürüne. Milletim bunların barajın altında bırakmadı mı? Ama bunlar koltuğu bırakmadı. Baykal da öyle, Sayın Bahçeli de öyle. Bahçeli şöyle bir kükredi ’Ben artık yokum’ dedi, gitti. 8 ay dayanabildi. Ondan sonra geldi ne dedi? ’Napayım, istediler geldim’ dedi. Milletim her seçimde sizden soğudu, siz koltuktan soğumadınız. Lisanı haliyle milletim, ’Bırak artık bu işleri’ dedi. Milletin çağrısına kulak asmadınız. Sayın Baykal, bu padişahlık özlemi değil de nedir? Sayın Bahçeli, bu padişahlık özlemi değil de nedir?”

Erdoğan, “Sayın Baykal, sizin il başkanlarınızın valilik yaptığı dönemleri iyi biliriz. Şimdi kalkmış, benim Türkiyeli valime saldırıyorsunuz” dedi.


Mitingde üzücü olay
Aydın’ın Bozdoğan ilçesi Yazıkent Belde Belediye Başkanı Ahmet Oğuzhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın miting yapacağı alanda beklerken geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Alınan bilgiye göre, mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı’nda Başbakan Erdoğan’ı bekleyen Ahmet Oğuzhan (60), aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Oğuzhan’a ilk müdahale miting alanında bulunan ambulansta yapıldı. Aynı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılan Ahmet Oğuzhan, kurtarılamadı.


Suikast iddiası ‘boş’ çıktı
Erdoğan’a suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, serbest bırakıldı. Erdoğan’ın Adana programı öncesinde eylem yapacakları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, özel yetkili Cumhuriyet Savcısınca ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Arzu Ö’nün, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesini kararlaştırıldı.