Bahçeli'den Erdoğan'a seviyesizlik suçlaması

Bahçeli'den Erdoğan'a seviyesizlik suçlaması

Bahçeli'den Erdoğan'a seviyesizlik suçlaması

ERDOĞAN’IN “MİLLİYETÇİLİK, MHP’NİN TEKELİNDE DEĞİL” SÖZLERİNE CEVAP

Durumu endişe verici
Başbakan’ın seçim kampanyasında aldatmacaya dayanan bir stratejiyle Türk milletinin karşısına çıktığını öne süren Bahçeli, “Erdoğan’ın seviyesi düştü” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milliyetçiliğin kendi tekellerinde olmadığını belirterek, “Erdoğan’ın da Türklük değerlerini özde benimseyecek bir noktaya gelmesi en fazla bizleri sevindirecektir” dedi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın partisinin Kırıkkale mitinginde söylediği “Milliyetçilik Bahçeli’nin tekelinde değildir” sözlerine yazılı bir açıklamayla cevap verdi.


Sanal kahraman

Erdoğan’ın, seçim kampanyasında yalan, karalama, istismar ve aldatmacaya dayanan seviyesiz ve ucuz bir stratejiyle Türk milletinin karşısına çıktığını ifade eden Bahçeli, “Erdoğan’ın seçim kampanyasının sapla samanın birbirine karıştığı, bütün ölçü ve ayarların kaçtığı hazin bir orta oyununa dönüştüğünü dile getirdi.
Bahçeli, ” İftira ve çamur atma silahına sarılan, sahte demokrasi havarisi ve sanal kahraman rolü oynayarak, seçim rüşveti dağıtarak, siyasi ömrünü uzatmaya çalışan Başbakan, seçim meydanlarında yalan rüzgarları estirmektedir” dedi. Erdoğan’ın üslup ve hitap düzeyinin giderek düştüğünü savunan Bahçeli, “Bu kampanyada; AKP’nin eseri olan yoksulluk, işsizlik, ekonomik çöküntü ve siyasi zemin kazanan etnik bölücülük yoktur” diye konuştu.

Lekeli sicili
Başbakan’ın bütün telaşının bu konulardaki lekeli sicilini unutturmak olduğunu belirten Bahçeli, “Başbakan’ın Kırıkkale mitinginde bize yönelttiği anlamsız saldırılar, kendisine hakim olan marazi ruh halinin endişe verici şekilde giderek bozulmakta olduğunu göstermektedir” dedi.