Bahçeli: Sarsıntı geçiriyoruz

Bahçeli: Sarsıntı geçiriyoruz

Bahçeli: Sarsıntı geçiriyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram mesajında, son günlerde elim olaylar nedeniyle toplumsal huzurun sarsıntı geçirdiğini söyledi.

Büyük Türk milleti bölücüleri
bertaraf edecek güce sahiptir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayımladığı bayram mesajında, son günlerde elim olaylar nedeniyle toplumsal huzurun sarsıntı geçirdiğini vurgulayarak, Şırnak ve Diyarbakır’da meydana gelen kanlı terör olaylarının bayramın buruk bir şekilde karşılanmasına neden olduğunu belirtti. Bahçeli mesajında şunları kaydetti:

Saldırılar insanlık dışı
“Bugün kutladığımız bayrama çok az bir süre kala, Şırnak ve Diyarbakır’da meydana gelen kanlı terör olayları bu bayramı buruk bir şekilde karşılamamıza neden olmuştur. Devletimizin varlığına ve aziz milletimizin birliğine yönelik bölücü hainler tarafından yapılmak istenen suikastın tüm çıplaklığıyla ortaya çıktığı görülmüş ve anlaşılmış durumdadır.Bilinmelidir ki, binlerce yıldan beri birçok badireler atlatmış necip Türk milleti bölücü fesadı ve insanlık dışı saldırılarını da bertaraf edecek güç ve kudrete sahiptir.”

Türkeş’in mezarını ziyaret etti
Öte yandan Bahçeli, bayram namazını Gazi Mahallesi’nde bulunan Gazi Merkez Camii’nde kıldı. Sabah erken saatlerde camiye gelen Bahçeli, uzun süre cami hocası tarafından verilen bayram hutbesini dinledi. Bayram namazının ardından açıklama yapmadan camiden ayrılan Bahçeli, daha sonra eski MHP Genel Başkanı rahmetli Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Alparslan Türkeş’in mezarında partililerle bayramlaşan Bahçeli, daha sonra kabir ziyaretinde bulundu. Türkeş’in mezarı başında okunan dualara eşlik eden Bahçeli, kabre kırmızı karanfiller bırakarak ibrikle su döktü. Son olarak partililerle görüşen Bahçeli, hazırlanan kahval- tıya
katıldı.