Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'nın 1 numarasıyla buluştu

Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'nın 1 numarasıyla buluştu

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı'nın dünyca ünlü yarışması Survivor 2024 sezonunun şampiyonu Ogeday Girişken ile bir yemekte buluştu.

Aziz Yıldırım ve ailesi, Fenerbahçe'de Yıldırım döneminde asbaşkanlık yapan İlhan Yüksel Ekşioğlu ve eski yönetim kurulu üyesi Cenk Başak, Fenerbahçe Kürek Takımı'nın eski sporcusu ve Survivor şampiyonu Ogeday Girişken ile bir araya geldi.

Ogeday, bu buluşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Aziz Yıldırım'ın kızı Yaz'ın Survivor boyunca beni desteklemesi sayesinde bu anlamlı akşam yemeğinde buluşma fırsatı bulduk. Bu keyifli yemek için Aziz Başkan'a, ailesine ve arkadaşlarına çok teşekkür ederim."

OEGAY GİRİŞKEN KİMDİR?

27 Nisan 1992'de Adana'da doğan Ogeday Girişken Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Fenerbahçe'nin lisanslı kürek sporcusu olarak mücadele etti.

2017 yılında TV8’de yayınlanan Survivor programına katılan Ogeday yarışmayı şampiyon olarak tamamladı. 2024 yılında bu sefer All-Star formatında düzenlenen yarışmaya bir kez daha katılan Ogeday yine şampiyon oldu.

azizyildirim-ogeday.webp

whatsapp-image-2024-07-13-at-233452-1720903843.webp