Aşiretin park kavgası: 2 ölü

Aşiretin park kavgası: 2 ölü

Aşiretin park kavgası: 2 ölü

SİLAHLAR KONUŞTU 2 ÖLÜ
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde biri Kejanlı Aşireti’ne mensup iki aile arasında çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Ortalık savaş alanına döndü

Ceylanpınar’da  Kejanlı Aşireti ile Keskin ailesinin mensupları arasında “yol verme” tartışması yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında meydana gelen olayda gönüllü koruculuk yaptığı öğrenilen Fevvaz Keskin, Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde, Kejanlı Aşireti’ne mensup Mehmet Timur, Nesih Bektaş ve Nasır Bektaş ile hastane bahçesinde yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Kejanlı Aşireti’nin üyesi 3 şahıs, Fevvaz Keskin’i darp etti. Polis, korucuyu döven Mehmet Timur, Nesih Bektaş ve Nasır Bektaş’ı gözaltına alarak, polis minibüsü ile Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi.

5 kişi gözaltında
Minibüsten indirilen şahıslar, korucu Keskin’in yakını Hikmet Tanış’ın silahlı saldırısına uğradı. Vurulan Mehmet Timur ve Nesih Bektaş hayatını kaybederken, Nasır Bektaş ile adı öğrenilemeyen bir kişi ağır yaralandı. Kejanlı Aşireti üyeleri, 2 otomobil, 1 ev ile bir marketi ateşe verdi. Olaylarla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

İki kişinin öldüğü kavganın ardından sokaklar savaş alanına döndü. Olaylarda 2 araç yakılırken, bazı ev ve iş yerleri de saldırıya uğradı.