Apo'dan Başbakan'a 'Sayın Erdoğan'

Apo'dan Başbakan'a 'Sayın Erdoğan'

Apo'dan Başbakan'a 'Sayın Erdoğan'

Açılımı destekleyen bebek katili, MHP ve CHP’ye saldırdı AKP’ye ise övgüler düzdü

TERÖR örgütü kaynaklarına sözde yol haritasını sızdıran çetebaşı Abdullah Öcalan, iktidarın çalışmalarını desteklediğini açıkladı. İmralı Canisi, “Sayın Erdoğan, Menderes’in neden idam edildiğini biliyor mu? Menderes Rusya’ya yanaşıyordu. 6-7 Eylül olayları bahane edilerek Amerika’nın bilgisi dahilinde idam edildi” dedi. 


Öcalan’dan ‘sayın’ açılımı
AKP hükümetinin yaptığı sözde ’Kürt Açılımı’na övgüler yağdıran teröristbaşı Abdullah Öcalan, hükümetin attığı adımları ihanet olarak nitelendiren MHP ve CHP’ye ise saldırdı

İmralı canisi Abdullah Öcalan’ın ’Kürt sorununun çözümü’ne yönelik hazırladığı sözde ’yol haritası’terör örgütü PKK’ya yakın kaynaklarına sızdı. ’Yol haritası’nda AKP’nin ’Kürt açılımı’nı desteklelen Öcalan, hükümetin attığı adımları ihanet olarak nitelendiren MHP ve CHP’ye saldırdı. “Sayın Erdoğan, Menderes’in neden idam edildiğini biliyor mu?” diye soran Öcalan, “Menderes Rusya’ya yanaşıyordu. 6-7 Eylül olayları bahane edilerek Amerika’nın bilgisi dahilinde idam edildi” ifadesini kullandı. Başbakan Erdoğan’a yapılan suikast planları olduğunu savunan Öcalan, “Hatta dört darbe girişimi var. Daha ne olsun. Ama Sayın Erdoğan bu durumun farkında değil. Ben burada bu hususları dile getiriyorum” ifadesini kullandı.

Başbakan korkmamalı
“Başbakan bir iki tehditle geri adım atmamalıdır” ifadesini kullanan Öcalan, “Devlet Bahçeli bu açılıma sert bir şekilde karşı çıkıyor. CHP ve MHP çözümsüzlük çizgisindedirler. Bunlar bu politikalarından vazgeçmelidirler. Türkiye’de sol da bir şey anlamıyor, bunlar ne yapıyorlar?  Genelkurmay da açıklama yapıyor. Bunları söylemek zorunda hissediyor kendini” diye konuştu. “Sıra geldi cumhuriyetin demokrasiyle donatılmasına” diyen teöristbaşı Öcalan, “Türkiye’nin demokratikleşme sorunu var. Bu sorunların mutlaka çözümü gerekiyor. Bugünkü sorunları çözebilmek için mutlaka tarihsel nedenlerini bilmek gerekiyor” dedi.