Antalya'da başına çuval geçen cüce keçi ahırı karıştırdı. İzleyenler gülme krizine girdi

Antalya'da başına çuval geçen cüce keçi ahırı karıştırdı. İzleyenler gülme krizine girdi

Antalya'da başına çuval dolanan cüce keçi, ahırdaki diğer hayvanların kabusu oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan izleyenleri gülme krizine sokan komik anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Antalya'nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi'nde hayvancılık yapan Hüseyin Kılar, sabah kalktığında bütün hayvanların bahçede olduğunu gördü. Yemlemek için bahçeye indiğinde, hayvanların yeme gelmediğini fark etti. emlerini verdikten sonra bile yem yemeyen hayvanların bir şeyden korktuğunu düşündü ve güvenlik kameralarını inceledi.

antalyada-basina-cuval-gecen-cuce-keci-ahiri-karistirdi-izleyenler-gulme-krizine-girdi-yenicag-1.jpg

İZLEYENLERİ GÜLME KRİZİNE SOKTU

Kameralarda, başına çuval dolanan bir keçinin diğer keçileri korkuttuğunu ve ahır içinde başlayan kovalamacanın ahır dışında da devam ettiğini gördü. Bu komik anları sosyal medya hesabına yükleyen Kılar, izleyenleri gülme krizine soktu.

antalyada-basina-cuval-gecen-cuce-keci-ahiri-karistirdi-izleyenler-gulme-krizine-girdi-yenicag-2.jpg

KAMERALARI İZLEYİNCE ŞAŞKINA DÖNDÜ

Hüseyin Kılar, boylarının kısalığı nedeniyle Nijerya Cüce Keçisi olarak adlandırılan ve Türkiye'de sayılı besicinin baktığı keçilerin bakımını yapıyor.

antalyada-basina-cuval-gecen-cuce-keci-ahiri-karistirdi-izleyenler-gulme-krizine-girdi-yenicag-3.jpg

Geçtiğimiz günlerde keçilerin kendisinden korktuğunu fark eden Kılar, güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde şaşkınlığını gizleyemedi. Kameralarda, başına çuval dolanan bir keçinin diğer keçileri korkuttuğu anlar yer alıyordu. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük ilgi gördü.

antalyada-basina-cuval-gecen-cuce-keci-ahiri-karistirdi-izleyenler-gulme-krizine-girdi-yenicag-4.jpg

“BİR SIKINTI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP KAMERALARA BAKTIM”

Kılar, "Sabah kalktığımda bütün hayvanların bahçede olduğunu gördüm. Yemlemek için bahçeye indim, bütün hayvanların yeme gelmediğini fark ettim. Yemlerini verdim ama hala yem yemiyorlardı. Bir şeyden korktuklarından emindim, ben de yanlarında durdum ki benden güç alıp yemlerini yesinler. Bir sıkıntı olduğunu düşünüp güvenlik kameralarına baktım" dedi.

antalyada-basina-cuval-gecen-cuce-keci-ahiri-karistirdi-izleyenler-gulme-krizine-girdi-yenicag-5.jpg

“KOMİK OLAY, PAYLAŞALIM DEDİK”

Kamera kayıtlarını izlediğinde karşılaştığı komik manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kılar, "Güvenlik kamerasına baktığımda bir tanesinin kafasına çuval geçmiş, diğerlerini kovalıyor. Aslında yanlarına gitmek istiyor, ancak onlar başındaki çuval nedeniyle kendisinden korktuğu için bu şekilde trajikomik bir olay olmuş.

antalyada-basina-cuval-gecen-cuce-keci-ahiri-karistirdi-izleyenler-gulme-krizine-girdi-yenicag-6.jpg

Görüntüleri tanıdıklarıma gönderip sosyal medya hesabıma yükledim. Komik bir olay olmuş, biz de bunu paylaşalım dedik. Biraz olsun insanların yüzüne tebessüm koyabildiysek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

antalyada-basina-cuval-gecen-cuce-keci-ahiri-karistirdi-izleyenler-gulme-krizine-girdi-yenicag-7.jpg

Kılar ayrıca, yaşanan komik olay sonrası keçilerin çuval görünce hala korkmaya devam ettiklerini belirtti.