Annesi öldürdü şüphesi

Annesi öldürdü şüphesi

Annesi öldürdü şüphesi

McCann ailesinin Portekiz'deki yazlık evinden 3 Mayıs tarihinde kaçırıldığı öne sürülen Madeleine McCann'in aranmasına devam ediliyor: Portekiz polisi yapılan araştırmaların ardından Kate ve Gerry McCann çiftinin adlarını temize çıkarmak ve kızlarının kaybolması ile ilgili saklayacak hiçbir şeylerinin olmadığını ispat etmek için, polisin talep etmesi durumunda, yalan detektörü testine girmeyi istiyor.

Madeleine McCann'den halen haber alınamazken, 4 yaşındaki kızın kaybolmasının ardından İngiliz ve Portekiz polisinin dünya çapında yaptığı araştırmalardan bir sonuç alınamadı. Kızın kaçırıldığı düşünülerek yapılan ilk aylardaki araştırmalarda herhangi bir ize ulaşılamazken, geçtiğimiz günlerde, Portekiz polisinin, McCann ailesinin, kızlarının kaybolmasından 25 gün sonra kiraladıkları araçta bulduğu DNA örneklerinin, küçük Maddy ile uyuşması, tüm şüpheleri anne ve babanın üzerine çekti.

Öte yandan anne ve babasının Madeleine'e aşırı dozda sakinleştirici ilaç vererek ölümüne sebep olabileceklerini iddia eden Portekiz polisi, bu iddialarını destekleyecek yeterli kanıta ulaşamadığı için McCann ailesini bir kez daha sorgulamayacakları açıklandı.