Ankaralı Turgut'un son hali hayranlarını üzdü. Kanser tedavisi görüyordu

Ankaralı Turgut'un son hali hayranlarını üzdü. Kanser tedavisi görüyordu

Ankaralı Turgut olarak bilinen Turgut Karataş, bir süredir kanser tedavisi görüyor. Gülben Ergen, hastalığı sebebiyle 1,5 ayda 13 kilo veren Ankaralı Turgut'u ziyaret edip sanatçıyla birlikte fotoğraf paylaştı.

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un son halini görenler ünlü sanatçıyı tanımakta güçlük çekti.

Ankaralı Turgut'u ziyaret eden Gülben Ergen, "Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor. Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, değerli meslektaşlarım, müzik birlikleri, iyi insanlar, haydi görev başına hepimiz" ifadelerini kullandı.

KANSERLE MÜCADELE EDİYOR

‘Kaymak Lazım’ ve ‘Ankara’nın Bağları’ gibi meşhur şarkılarıyla bilinen, Ankaralı Turgut sahne isimli Turgut Karataş, bir süredir kanserle mücadele ediyor.

Ankaralı Turgut, hastalığı sebebiyle 1,5 ayda 13 kilo verdi. Türkücü Turgut, ayrıca ekonomik durumundan dolayı akıllı ilaç tedavisine başlayamadı.

Sanatçı Gülben Ergen, zor günler geçiren Ankaralı Turgut’u ziyaret etti. Ergen, kızının evine taşınan Karataş'ın son halini paylaşırken, ünlü türkücüyü o halde gören sevenlerini üzüntü kapladı. Ergen, Turgut ile fotoğrafını paylaşarak şu mesajı verdi:

"Ankaralı Turgut yalnız değilsin. Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı Ankaralı Turgut'umuzsun bizim. Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınmış. Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor. Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, değerli meslektaşlarım, müzik birlikleri, iyi insanlar, haydi görev başına hepimiz."

tewrtw.jpg