Ankara'da maskeli soyguncu paniği

Ankara'da maskeli soyguncu paniği

Ankara'da maskeli soyguncu paniği

Başkentte, kar maskeli soygun paniği
3 ayda, 3 ayrı kuyumcudan altın çalıp izlerini kaybettirdiler

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir kuyumcu dükkanı, kar maskeli ve pompalı tüfekli 3 kişi tarafından soyuldu. Dükkanın tavanına bir el ateş eden soyguncular, çaldıkları yüklü miktarda altınla kaçtı. Kasım ve Aralık aylarındaki kuyumcu soygunlarının ardından başkentte 3. defa maskeli kişilerin kuyumcu soyması, kuyumcular arasında panik yarattı. Arzum Kuyumculuk’a gelen 3 soyguncu, dükkan çalışanını tehdit ederek vitrindeki altınları almaya başladı. Dükkan çalışanının direnmesi üzerine tavana ateş eden soyguncular, krem rengi Şahin marka otomobile kaçtılar.

Mamak’da 2. kuyumcu soygununda da zanlılar kaçtı. Polisin olayla ilgili incelemeleri çok yönlü olarak devam ediyor. Maske taktıkları için soyguncular, güvenlik kamerasından tespit edilemiyor.


Daha önce de çalıp kaçtılar
Ankara Altındağ’da 8 Kasım 2008’de kar maskeli ve pompalı tüfekli 5 soyguncu, bir kuyumcu dükkanından 200 bin YTL değerinde altın çalarak kayıplara karışmış, 31 Aralık gecesi ise Mamak Natoyolu Caddesi’ndeki bir kuyumcu, kar maskeli iki soyguncu tarafından soyulmuştu. Her seferinde soyguncular, kaçmayı başarmıştı. (İHA)