ANA BABANIN DAYANILMAZ ACISI

ANA BABANIN DAYANILMAZ ACISI

ANA BABANIN DAYANILMAZ ACISI

Dayanılmaz acı
22 yaşındaki Gökhan Dalmış’ı, karşıdan karşıya geçerken bir araç ezdi. Olay yerine gelen baba, evladının cansız bedenini bir türlü bırakmak istemedi


Ankara’daki trafik kazasında ölen oğluna son defa sarılan ve bir türlü bırakmak istemeyen babanın acısı ile sinir krizi geçiren annenin feryatları yürek dağladı. Aydınlıkevler Turgut Özal Bulvarı ile Şehit Bülent Ay sokağının kesiştiği yerde, şehir merkezi istikametine giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 AJ 8087 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Gökhan Dalmış’a (22) çarptı. Dalmış, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen Dalmış’ın akrabaları ile anne ve babası fenalık geçirdi.

Zorlukla sakinleştirildi
Babanın, Dalmış’ın cansız bedenine sarılarak ağlaması, bazı basın mensuplarını ve çevredeki vatandaşları da ağlattı. Polis, babayı oğlunun cesedinden güçlükle ayırdı. Evladını kaybeden anne ise bir türlü yatıştırılamadı. Üstünü başını paralayan Dalmış’ın annesi, sağlık ekiplerinin yaptığı iğneyle sakinleştirilebildi. Karşıdan karşıya geçmek isterken bir araç altında kalarak feci şekilde can veren Gökhan Dalmış’in yola dökülen kalem, ehliyet ve cüzdanı ise görenleri duygulandırdı. Kazadan sonra kaçan araç sürücüsünün yakalanması için polis çalışma başlattı.

22 yaşındaki Gökhan Dalmış’ın kazayla gelen feci ölümü, yürek burkan görüntüleri de beraberinde getirdi. Acılı baba, sarıldığı evladının cesedinden uzun süre ayrılmadı.