AKP'nin milli damadı!

AKP'nin milli damadı!

AKP'nin milli damadı!

Karanlık senaryoların yazarı Baran ile sahte müttefikin önemli ismi Bryza
İstanbul’da evlendi. Düğüne papaz katıldı. Nikâhı kimin kıydığı merak ediliyor. Bakan Güler, “Milli damadımız oldu” dedi

Küresel sermayenin, ‘Büyük şirketlerin ekonomik; ABD’nin askeri, kültürel ve zihinsel hegemonyası’; ‘İsrail sağının fikir, eylem ve özlemlerinin takibi’ için finanse ettiği ’senaryo kurumu, Hudson Enstitisünün uzmanı Zeyno Baran ile ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza, önceki akşam Kuruçeşme Suada’da düzenlenen törenle evlendi. Baran, enstitünün Türkiye aleyhine yazdığı karanlık raporları kaleme alan isim olarak biliniyor. Baran, en son TSK’ya iftira atılmasına da neden olan ’felaket senaryosu’nu  kaleme almış, aynı dönemde Matt Bryza da AKP iktidarını destekleyen açıklamalarda bulunmuştu. Önceki akşam, Saat 21.30’da kıyılan nikahta Zeyno Baran’ın şahitliğini yakın arkadaşları Serra Kretschmer ve Hakan Serhatoğlu yaparken, damat Matt Bryza’nın şahitliğini ise Mike Polacek ve diplomat arkadaşı Elmar Mammadyarov yaptı. Enerji Bakanı Hilmi Güler ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de nikah törenine katıldı.  Damat Matt Bryza’nın annesi, rahatsızlanması üzerine eşiyle birlikte geceden ayrılarak otele döndü.

Bakan düğünü beğendi
Nikahın kıyılmasıyla Suada’dan ayrılan Ermeni Patriği Mesrop Mutafyan ve Enerji Bakanı Hilmi Güler, düğünün çok güzel olduğunu söyledi. Bakan Güler, gelin ve damadın Bakü-Tiflis-Ceyhan projesinin üzerinde çalıştıkları sırada tanıştıklarını belirterek, “Türk gelenek ve göreneklerine göre çok güzel bir düğün oldu. Milli damadımız oldu” dedi.  Bu arada, çiftin nikah fotoğraflarının gazetecilere dağıtılması sırasında izdiham yaşandı. 



Düğüne Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler de katıldı.  Düğünü çok beğenen  bakan Güler, “Milli damadımız oldu, her şey çok güzeldi” dedi.

İlginç konuklar vardı

Baran ile Bryza’nın düğününde Türkiye Ermeniler Patriği
Mutafyan da vardı. Ancak nikahı kıyıp kıymadığı tam olarak anlaşılamadı.