AKP'li vekil rica etti! Köfteci Yusuf hangi futbol kulübüne sponsor oldu?

AKP'li vekil rica etti! Köfteci Yusuf hangi futbol kulübüne sponsor oldu?

Köfteci Yusuf’tan beklenmedik hamle geldi. Karaman Futbol Kulübü, 'Köfteci Yusuf’ ile göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı. Karaman FK, sponsoruna vesile olan AKP’li eski Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’e teşekkür etmesi dikkat çekti.

Bakanlığın taklit ve tağşiş ürünleri listesinde Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullanıldığı tespit edildiğine dair haberler gündem olmuştu. Köfteci Yusuf’tan ise beklenmedik hamle geldi. Karaman Futbol Kulübü, 'Köfteci Yusuf’ ile göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı. Karaman FK’nın X hesabında yapılan paylaşımda sponsora vesile olan AKP’li eski Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’e teşekkür mesajı yayınladı.

KARAMAN FK’YA SÜRPRİZ SPONSOR

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı taklit ve tağşiş ürünleri listesinde Türkiye genelinde çok sayıda şubesi olan Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullanıldığı belirlenmişti. Şirket iddiaları yalanlarken bakanlığı suçlamıştı. Bakanlık ise Köfteci Yusuf'u listesinde yayınlamıştı.

Gündemden düşmeyen Köfteci Yusuf’tan ise yeni bir hamle geldi. Sahibi Yusuf Akkaş spor camiasına adım attı. Karaman Futbol Kulübü ile forma sponsorluğu konusunda Köfteci Yusuf anlaşma sağladı. Karaman FK’nın yaptığı açıklamada, “Anlaşma kapsamında, 2024-25 Sezonu boyunca maç formalarımızda Köfteci Yusuf logosu yer alacak. Hemşehrimiz Yusuf AKKAŞ ve Köfteci Yusuf Ailesine, takımımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

AKP’Lİ VEKİL RİCA ETMİŞ

Sponsorluk antlaşmasında en dikkat çeken detay ise Karaman FK’nın sponsorluğuna vesile olan isim oldu. Kulüp tarafından yapılan paylaşımda, 22., 23. ve 24. Dönem AKP’li eski milletvekili Mevlüt Akgün için sponsorluk konusunda desteklerinden ötürü teşekkür mesajı yayımladı.

MEVLÜK AKGÜN KİMDİR?

10 Ekim 1966 tarihinde Karaman'ın merkez köylerinden Çatak'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren Akgün, daha sonra serbest avukatlık görevini yaptı.

Karaman Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Karaman Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde de yer aldı. Ayrıca 22. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevini üstlendi.

AKP'de 22-23-24 Dönem Karaman Milletvekilliği görevini yürüttü.

akgun.jpg