Aile katliamında ölü sayısı 3'e yükseldi, şüpheli tutuklandı

Aile katliamında ölü sayısı 3'e yükseldi, şüpheli tutuklandı

Adana'da uykudaki annesi, babası ve anneannesini tabancayla başından vurarak öldüren şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, saat 04.30 sularında merkez Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahalle'sinde meydana geldi. Şizofreni tedavisi gördüğü ve ailesiyle zaman zaman tartışma yaşadığı belirtilen 26 yaşındaki Serdar Aydın iddialara göre gece uyuyan 61 yaşındaki annesi Mintaha, 63 yaşındaki babası İlyas ve 80 yaşındaki anneannesi Ülfet Köse'yi başlarından tabancayla vurdu.

Daha sonra Aydın, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, ailesinin silahla vurulduğunu ve yaralı olduklarını ihbar etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendiridi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mintaha Aydın ile annesi Ülfet Köse'nin yaşamını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan İlyas Aydın ise ambulansla hastaneye götürüldü. Evde olayda kullanıldığı öngörülen tabancayı bulan polis, Serdar Aydın'ı da gözaltına aldı. Ancak akşam saatlerinde İlyas Aydın'ın da kurtarılamayarak yaşamını kaybettiği öğrenildi.
Serdar Aydın, emniyetteki işlemlerinin sonrasında sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın'ın annesi ve anneannesinin cenazelerinin ise toprağa verildiği, babasının cenazesinin ise otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na sevk edildiği öğrenildi.