Adaylıktan çekilmem

Adaylıktan çekilmem

Adaylıktan çekilmem

* Mehmet Ali Bayar, DP genel başkan adaylığından kimsenin lehine feragat etmeyeceğini açıkladı. Bayar, Türkiye’nin muhalefet değil iktidar aradığını savunan Bayar, “Türkiye, AKP’den de onun karşısındakilerden de büyüktür” diye konuştu. 


Kimsenin lehine adaylıktan çekilmem
DP Genel Başkan adayı Mehmet Ali Bayar, kimsenin değil, tabanın ve delegenin adayı olduğunu söyledi.
Demokrat Parti (DP) Genel Başkan adayı Mehmet Ali Bayar, genel başkan adaylığından kimsenin lehine feragat  etmeyeceğini söyledi. DP eski Genel Başkan Yardımcısı Bayar, DP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, 16 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Büyük Kongre’de Genel Başkan adayı olduğunu yineledi. “Bugün Türkiye’nin muhalefet değil iktidar aradığını” savunan Bayar, DP’nin bir kez daha seçim kaybetme lüksünün olmadığını söyledi. Türkiye’nin iki kutuplu bir yapıya doğru itildiğini ileri süren Bayar, “Türkiye, AKP’den de onun karşısındakilerden de büyüktür” diye konuştu. Bayar, “milletin yeterince Müslüman, milliyetçi, demokrat, laik olduğunu ancak yeterince zengin, özgür, güçlü, güvenlik içinde, sağlıklı, eğitimli olmadığını” ifade ederek, “DP, Türkiye’nin tarihi, büyük sorunlarına yeniden çözüm üretecek duruma gelmelidir” dedi.

Yarına bakacağız

Hür vicdanıyla aday olmaya karar verdiğini, kimsenin değil, tabanın ve delegenin adayı olduğunu dile getiren Bayar, “Kimseye tabi olmayan DP delegesinin düne değil yarına bakacağına inanıyorum” diye konuştu.