'Ablam kocama göğüslerini attı' dedi! Esra Erol’daki baldızın savunması pes dedirtti

'Ablam kocama göğüslerini attı' dedi!  Esra Erol’daki baldızın savunması pes dedirtti

Esra Erol’da 1 haftadır kayıp olarak aranan Cennet Solak’ın ablasıyla ilgili iddialar ağızları açık bıraktı. Esra Erol'da bulunan Cennet, ablasının kocasına göğüslerini attığı ortaya çıktı. Abla ve eşinin savunması şoke etti.

4 yıldır evli olan Cennet, 24 Eylül’de ortadan kayboldu. Cennet’ten haber alamayan abla Esra Erol’la başvurdu. 1 haftadır kendisinden haber alınamayan Cennet günler sonra bir video yayınladı. Cennet’tin günler sonra yayınladığı videoda ablasıyla ilgili söyledikleri şoke etti.

8i.webp

Cennet, "Eşim bana ihanet etti onu asla affetmeyeceğim bu nedenle evli terk ediyorum. Tavuk soteye sarımsakları bütün bütün koymadım diye benimle kavga ettin. Neslihan seni affetmeyeceğim sen bana en büyük kazığı attın.”

Cennet’in ablasına karşı söylediği bu sözler şaşırttı.

9i9.webp

"ABLAM GÖĞÜSLERİNİ KOCAMA ATTI!"

Cennet'in ablası Neslihan'ın göğüslerinin fotoğrafını kocasına attığını iddia etmesinin ardından Neslihan, "Göğsümde bir kitle vardı. Eniştemin tanıdığı uzman vardı. Video istedi, videoları attığım için yanlış anlaşıldım" ifadelerini kullandı.

.webp

Yayına bağlanan Cennet'in kocası da "Göğsünü attı, buradaki uzmana gösterdim. Sonra Neslihan hastaneye geldi. Cennet görünce kızdı. Sadece yaranın olduğu kısım vardı" sözleriyle Cennet'in iddialarını yalanladı.

“DEFALARCA ALDATTI"

Yaklaşık 1 haftadır kayıp olan Cennet, Esra Erol’un programına geldi. Cennet, "Kocam defalarca ihanet etti. Kaçmadan 2 gün önce birileriyle iletişime geçti. Sözünde durmadı, yine aynısını yaptı. Ben hiçbirini istemiyorum. Hastalığını bahane ederek böyle bir şey yapamaz. Komple çekmiş. Doktor mu kendisi? Doktor önerebilirdi?" dedi.

p.webp

Daha sonra ablası ve kocasının sürekli telefonla konuştuğunu ifade eden Cennet, "Hamileydim, böyle şeyler yapmaya başlayınca dayanamadım. Sürekli aldatıyor." sözleriyle neden kaçtığını anlattı.

ENİŞTESİ ÇOCUKKEN İSTİSMAR ETMİŞ!

Cennet, ayrıca ablasının kocasıyla ilgili bir istismar iddiası da ortaya attı. Ablasına "Ben 11 yaşındayken senin kocan beni taciz etti siz niye beni korumadınız? Yanımda durmadınız? Bana nenem sahip çıktı. 13 yaşında yine taciz etti beni" dedi. Cennet, tacize rağmen boşanmayan ablası Neslihan'a isyan etti. Ablaları Rabia ve Neslihan ise Cennet'in Osman Köse isimli bir erkekle birlikte olduğunu iddia etti.