Abisinin yerini beğenmedi!

Abisinin yerini beğenmedi!

Abisinin yerini beğenmedi!

İMRALI canisi Abdullah Öcalan’ın yaklaşık 4 milyon dolar harcanarak yapılan yeni ikametgahı, kardeşi Mehmet Öcalan tarafından beğenilmedi: Kaş yaparken göz çıkarılmış...

Bebek katili yeni yerini beğenmemiş

Bebek katili Abdullah Öcalan, yaklaşık 4 milyon dolar harcanarak yapılan yeni cezaevi taşındı. Öcalan’ın yanına 5 mahkum daha sevk edildi ve terörist başının bu mahkumlarla görüşebilmesinin koşulları yaratıldı. Öcalan’ı, yeni yerinde ilk kez kardeşi ve avukatları gördü. Kitap, bisküvi gibi ihtiyaç maddeleriyle önceki gün sabah erken saatlerde İmralı’ya giden heyet, Öcalan’a görüştü ve akşam saatlerinde geri döndü. İşte yeni cezaevi koşullarıyla ilgili açıklama Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan’dan geldi.

Odası küçülmüş
Mehmet Öcalan, abisinin yeni yerinin eskisinden kötü olduğunu savundu ve “kaş yaparken göz çıkartılmış” dedi. İlk bilgilere göre; Öcalan’ın eski hücresi 13 metrekare iken, yeni hücresi 6-7 metrekare civarında. Eski hücrede yatağı, tuvaleti ve duş yeri biraradayken, şu anda bunlar ayrı ayrı yerlerde. Öcalan aslında F tipi bir hücreye yatırıldı.Yeni cezaevinde avukatlarla görüş yerleri eskisine göre daha geniş ve ailesiyle de görüş kabinleri mevcut.