2 tonluk boğayı alan 5 koç sahibi olacak!

2 tonluk boğayı alan 5 koç sahibi olacak!

2 tonluk boğayı alan 5 koç sahibi olacak!

KURBAN Bayramı yaklaştıkça ilginç promosyonlar da başladı. Samsunlu besici Orhan Kütür, davul zurna eşliğinde pazara indirdiği 2 tonluk boğayı alana 5 tane koç verecek! Boğanın fiyatı ise cüssesine göre oldukça uygun: 25 bin lira!

2 ton ağırlığındaki Ertuğrul bayram için alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı için hazırlıklar devam ederken, Türkiye’nin dört bir yanında kurulan hayvan pazarlarında renkli görüntülere sahne oluyor. Samsun’un İlkadım ilçesinde 2 ton ağırlığında bulunan ’Ertuğrul’ isimli boğayı alan kişiye promosyon olarak 5 koçun verileceği belirtildi. Tepecik köyünde besicilik yapan Orhan Kütür (36), ’Ertuğrul’u yaklaşık 26 aydır beslediğini ve boğanın canlı ağırlığının yaklaşık 2 ton olduğunu söyledi.

26 ay özel bakım

Kurban Bayram’ında boğasını satabilmek için ilginç bir yönteme başvurduğunu kaydeden Kütür, Ertuğrul için 25 bin TL istediğini belirtti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kütür, “Ertuğrul” adını verdiği boğayı satmak istediğini belirterek, “26 aydır özel olarak ekolojik koşullarda beslediğim bu boğayı 25 bin TL’ye satıyorum. Eğer alıcı çıkmazsa, kendimize ait olan kasapta satmak için keseceğim. Ancak bu promosyonla bu yıl boğayı satacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

Hayvanları ve kamyoneti süsleyen satıcı Orhan Kütür, yanındaki arkadaşlarıyla birlikte davul zurna eşliğinde birkaç araçlık konvoyla, hayvan pazarına gelerek Ertuğrul’u sergiledi.