10 yıl önce Türkiye’ye geldiğinde tattı... Japon Yuji şimdi Kadıköy'de kendi tezgahında satıyor
10 yıl önce Türkiye’ye geldiğinde tattı... Japon Yuji şimdi Kadıköy'de kendi tezgahında satıyor
Düzenleme:
Japon Yuji Umeji, 10 yıl önce Türkiye'ye yerleşti. Kadıköy'de oturan Umeji, sokak lezzeti olan kelle söğüşün tadına baktıktan sonra tutkunu oldu. 8 yıl boyunca ayda en az 3 kez kelle söğüş yiyen Umeji, sonunda kelle söğüşün nasıl yapıldığını öğrenmek istedi. Bunun üzerine meşhur söğüşçü Muammer Aksoy'un yanında 6 ay boyunca eğitim aldı. Eğitimin ardından 1 yıl önce Kadıköy'de önce bir tezgah açtı. Yuji Umeji, "Japon olduğumu görünce çok şaşırıyorlar. Aksanımdan yabancı olduğumu anladıkları için nereli old